Перейти до основного вмісту

Валерій Кривенцов: «Повинні були довести гру до перемоги»

Валерій Кривенцов: «Повинні були довести гру до перемоги»

Головний тренер «Буковини» Валерій Кривенцов поділився враженнями про дебютний поєдинок у новому сезоні 2024/25 Першої лiги, в якому чернівчани в Івано-Франківську розійшлися миром із місцевим «Прикарпаттям».

- Розпочався новий футбольний сезон. Сьогоднi була дуже висока вiдповiдальнiсть для обох команд. Вважаю, що вони показали гiдний футбол. Було дуже спекотно, але футболiсти рухалися в дуже високому темпi. На мою думку, перший тайм був рiвний. На початку другого ми забили, гра нам вдавалася. На жаль, позиційна помилка у своєму штрафному майданчику призвела до того, що «Прикарпаття» зрівняло рахунок.

- Чи є нiчийний пiдсумок матчу закономiрним?

- Важко сказати. Треба матч ще раз переглянути. Перше враження: якщо ми ставимо перед собою серйознi та амбiтнi цiлi, і по ходу матчу ведемо у рахунку, ми повинні доводити гру до перемоги.

- На якій «передачі» зараз вкочуєтеся в сезон із оновленою командою?

– Дійсно, у нас у команді багато новачків. На зборах ми провели багато спарингів, але контрольні матчі це одне, а офіційні матчі – зовсім інше. Поки що я ще знайомлюся з нашими гравцями, дивлюсь як вони можуть справлятися із напругою на полі, коли є велика відповідальність. Напевно, зараз «їдемо» на третій-четвертій передачі.

- У найближчий понеділок вам знову доведеться зіграти з «Прикарпаттям». Як у клубі оцінили кубкове жеребкування? Як готуватиметеся до прийдешнього матчу?

- Готуватимемося в звичайному режимі. Івано-Франківськ – дуже гарне місто, тому ми із задоволенням приїдемо сюди ще (посміхається). 

- Якісь завдання на сезон перед командою вже поставлені?

- Ми рухаємося від гри до гри, і маємо завдання перемагати в кожному матчі