Перейти до основного вмісту

Валерій Кривенцов: «Радий, що вдалося здобути перемогу у дебютному матчі сезону»

Валерій Кривенцов: «Радий, що вдалося здобути перемогу у дебютному матчі сезону»

Головний тренер «Буковини» Валерій Кривенцов поділився враженнями про свій дебютний офіційний поєдинок на чолі «жовто-чорних», в якому чернівчани у виїзному кубковому протистоянні здолали тернопільську «Ниву» у серії післяматчевих пенальті. 

- Валерію Сергійовичу, вітаємо вас з дебютною перемогою на чолі «Буковини» в офіційних матчах! Якими будуть ваші перші слова після цієї емоційної перемоги? 

- Дуже радий, що вдалося здобути перемогу у дебютному матчі нового сезону. Так, виграли у серії післяматчевих пенальті, але це важлива для нас перемога, яка дозволила «Буковині» пробитися у наступний етап Кубка України. Ще перед матчем я вважав, що саме це протистояння буде найсильнішим на даному етапі. Гра тільки підтвердила мої думки, адже обидві команди мають у своєму розпорядженні багато швидкісних виконавців, а також у цьому матчі добре зіграли тактично. Після пропущеного голу наші гравці не опустили руки і дуже швидко відігралися. Чудово у тому гольовому епізоді зіграв Арсеній Кілєвий, який за рахунок індивідуальної майстерності зрівняв рахунок на табло. Після того, як команди обмінялися забитими м’ячами, гра складалась важко для футболістів, ніхто не хотів ризикувати. Водночас і ми, і господарі змогли створити по декілька небезпечних моментів. Вважаю, що нічийний рахунок по такій грі був закономірним. А в серії післяматчевих пенальті ключовим фактором до успіху стала індивідуальна майстерність Данила Каневцева, який відбив два удари гравців «Ниви», і, звичайно, точні удари футболістів «Буковини», які чітко реалізували свої спроби. Ми розуміємо, що на нас очікує дуже щільний календар у серпні. Так, буде важко, але зараз всі наші думки спрямовані на прийдешній матч проти «Прикарпаття», який відбудеться через декілька днів в Івано-Франківську. Повертаємося до Чернівців у хорошому настрої та будемо готуватися до цього поєдинку.