Перейти до основного вмісту

Євгеній Калиниченко: «Хочу привітати «Буковину» з перемогою»

Євгеній Калиниченко: «Хочу привітати «Буковину» з перемогою»

Післяматчевий коментар головного тренера тернопільської «Ниви» Євгенія Калиниченка після поєдинку проти «Буковини», в якому чернівецький клуб здобув мінімальну домашню перемогу з рахунком 1:0.

«Хочу привітати «Буковину» з перемогою. Сьогодні наш суперник забив на один гол більше, ніж ми, тому і здобув перемогу у цьому матчі. У першому таймі «Нива» грала трохи обережніше, ніж планувала. Ми організовано діяли в обороні, не дозволяючи «Буковині» створити якусь небезпеку, але все ж допустилися помилки, яка призвела до пропущеного голу. У другому таймі ми перебудувалися, спробували зіграти агресивніше, і нам це вдавалося. Потім гравець «Буковини» отримав червону картку, але наша команда не змогла нічого витиснути з цього, граючи в більшості. 

Гравці «Ниви» завжди викладаються на полі на всі 100%. Так, буває, що не завжди все виходить, але наша команда зараз лише будується. Якщо ми програли у цьому матчі, то це значить, що у нас не все вдавалося. Хоча у мене немає претензій до своїх підопічних», - сказав на післяматчевій пресконфереції Євгеній Калиниченко.