Перейти до основного вмісту

Андрій Андрейчук: «Хочеться порадувати наших уболівальників перемогою»

Андрій Андрейчук: «Хочеться порадувати наших уболівальників перемогою»

Завтра, 17 серпня, «Буковина» проведе свій перший домашній матч сезону 2024/2025 після двох успішних кубкових протистоянь та стартового поєдинку чемпіонату з «Прикарпаттям». Саме у ньому відзначився забитим голом форвард «Буковини» Андрій Андрейчук. Напередодні домашнього поєдинку з «Агробізнесом» із Волочиська Андрій відповів на кілька питань клубної пресслужби.

- Андрію, «Буковина» нарешті після трьох виїзних матчів поспіль проведе домашній поєдинок. Суперник - «Агробiзнес». Як команда очiкує на це протистояння у супроводі своїх вболівальникiв?

- Дуже чекаємо! Наші вболівальники завжди підтримують команду, за що ми їм вдячні. Дуже хочеться порадувати їх перемогою!

- У весняній частині минулого сезону ти провів за «Буковину» 5 матчів, у яких забив 3 голи. Вдома тобі й стіни допомагають?

- Звічайно! Рідне поле, рідні вболівальники, рідні мені люди на трибунах – все це заряджає енергією та жене тебе вперед. 

- Розкажи, будь ласка, як «Буковина» готувалася до прийдешнього протистояння з «Агробiзнесом» упродовж цього тижня.

- Готувалися у звичайному режимі. Були й тактичні заняття, награвали ті схеми, які використовуватимемо у грі. Дуже хочемо, щоб ці напрацювання допомогли здобути переможний результат.

- Що можеш сказати про найближчого суперника?

– Суперник непростий. «Агробiзнес» - гарна команда. Гравці завжди стоять один за одного на полі. Але я ще перед сезоном казав, що просто так нам ніхто не вiддаватиме очки.

- Цього тижня ми дізналися суперника у рамках третього попереднього етапу Кубка України. Ним став ФК «Миколаїв» зі Львівщини. Як у команді сприйняли результати жеребкування?

- У майбутньому протистоянні нам усім головне не розслаблятися. Треба на будь-якого суперника налаштовуватись однаковим чином: що на прем'єрлігових «Зорю» чи «Колос», що на аматорський «Миколаїв».