Перейти до основного вмісту

ФК «Миколаїв» - «Буковина»: день кубкового матчу

ФК «Миколаїв» - «Буковина»: день  кубкового матчу

Сьогодні чернівецька «Буковина» продовжить свій шлях у Кубку України сезону 2024/25. У матчі третього попереднього етапу турніру підопічні Валерія Кривенцова на виїзді зустрінуться з аматорським ФК «Миколаїв». Кубкова гра розпочнеться о 17:00. Нагадаємо, що доля проходу до 1/8 фіналу Кубка України вирішиться за підсумками одного матчу. 

Матч ФК «Миколаїв» - «Буковина» обслуговуватиме суддівська бригада, яку очолить 31-річний головний арбітр з Чернігова Ігор Сташук. На лінії йому допомагатимуть Максим Тютєрев та Андрій Ялов (обидва – з Дніпра). Четвертий арбітр – Василь Файда (Львів), спостерігач арбітражу – Валерій Лисакевич (Харків). Ігор Сташук розпочав обслуговувати матчі в ролі головного арбітра у 2019 році. У минулому сезоні Сташук працював на поєдинках «Буковина» - «Хуст» (0:0) та «Прикарпаття» - «Буковина» (2:1). 

«Буковина» у сьогоднішньому кубковому протистоянні вийде на поле миколаївського стадіону у жовтому комплекті форми (наш голкіпер зіграє у зеленому), а господарі одягнуть екіпірування біло-синього кольору (воротар зіграє у чорному). 

На момент стартового свистка арбітра у Миколаєві буде досить спекотно, очікується температура повітря близько 30°С, небо буде ясним, опадів синоптики не прогнозують.

Пряму трансляцію матчу Кубка України ФК «Миколаїв» - «Буковина» можна буде переглянути на офіційному Youtube-каналі миколаївського клубу.