Перейти до основного вмісту

Богдан Бойчук: «Хотілося б зіграти у наступному етапі з «Динамо» чи «Шахтарем»

Богдан Бойчук: «Хотілося б зіграти у наступному етапі з «Динамо» чи «Шахтарем»

Чернівецька «Буковина» у виїзному кубковому протистоянні з ФК «Миколаїв» здобула вольову перемогу з рахунком 2:1, причому вирішальний гол «жовто-чорним» вдалося забити на останніх секундах зустрічі. Автором переможного взяття воріт став крайній півзахисник «Буковини» Богдан Бойчук, який одразу ж після матчу відповів на декілька запитань клубної пресслужби. 

- Богдане, вітаємо з перемогою та виходом у наступний етап Кубка України! Пригадай той гольовий епізод на останніх хвилинах матчу, який і подарував нашій команді вольову перемогу…

- Протягом всього другого тайму ми домінували на полі, створювали небезпечні моменти. Ми однозначно заслуговували забити другий м’яч у ворота суперника. Так, можливо трішки пощастило у тому епізоді, але гол заслужений і закономірний. 

- Чому, на твою думку, кубкові матчі з представниками нижчих дивізіонів зазвичай складаються досить важко? 

- У нас точно не було недооцінки суперника. Команда була налаштована рішуче і розуміла, що легко не буде. В останніх матчах нас реалізація трішки підводить, забиваємо не так багато, як хотілося б, але це ніяк не пов’язано з кубковими суперниками. 

- Як гадаєш, чи вдалося футболістам виконати установку тренерського штабу на цей матч? 

- Думаю, що гра проходила за тим планом, який у нас був, ось тільки реалізація підвела. У нас було достатньо непоганих моментів, які треба було реалізовувати. Забили б швидкий гол – було б набагато легше грати, а так… Затягнули інтригу до самого кінця матчу. 

- «Буковина» пропустила гол внаслідок прикрої помилки нашого голкіпера. Чи підтримала команда Івана Пономаренка після пропущеного м’яча?

- Звичайно, таке стається, тому підбадьорили Івана і продовжили грати в свій футбол. Якби ми реалізували свої моменти і забили декілька м’ячів, то ця помилка ні на що би особливо не повпливала. Але добре, що вдалося дотиснути суперника і здобути вольову перемогу. 

- Крокуємо в 1/8 фіналу Кубка України, де «Буковина» уже має шанси зустрітися навіть з топклубами УПЛ. Чи є у тебе якісь побажання щодо майбутнього жеребу? 

- Головне, що нам вдалося пробитися у наступну стадію турніру, а з ким грати – це вже не так важливо, адже з будь-яким суперником будемо націлені на позитивний результат. Але, звичайно ж, хотілося б зіграти у наступному етапі з «Динамо» чи «Шахтарем», хоча не буду засмучуватися, якщо жереб нам підкине будь-яку іншу команду.