Перейти до основного вмісту

Олександр Коваль: «Буковина» повністю контролювала хід гри»

Олександр Коваль: «Буковина» повністю контролювала хід гри»

Асистент головного тренера «Буковини» Олександр Коваль прокоментував мінімальну гостьову перемогу «жовто-чорних» над хмельницьким «Поділлям» у матчі 3-го туру Першої ліги. 

- Олександре Миколайовичу, результат сьогоднішнього матчу – на користь «Буковини». Які враження у вас залишив поєдинок проти «Поділля»? 

- Ми створили достатньо гольових моментів та повністю контролювали хід гри. На жаль, в деяких ігрових епізодах підвела реалізація, ніяк не вдавалося забити другий гол. Якби у нас була перевага у два м’ячі, то і надалі гра складалася би зовсім по-іншому. 

- По перерві у складі «Буковини» на полі з’явилося одразу декілька свіжих гравців. Ці заміни були вимушеними чи стали наслідком якихось тактичних нюансів?

- Ми хотіли передусім підсилити центральну зону, тому зробили такі заміни. Ті гравці, які з’являлися на полі по ходу матчу, підсилили нашу гру. 

- Сьогодні Валерій Кривенцов не мав змоги керувати діями своїх підопічних з тренерського містка через дискваліфікацію. Чи комунікував з вами головний тренер під час матчу? 

- Звичайно, під час матчу Валерій Сергійович комунікував з тренерським штабом, постійно щось підказував – і по замінах, і по деяких ігрових епізодах. Все було під контролем. 

- Після виїзного поєдинку з «Поділлям» наша команда входить до тижневого циклу підготовки до наступних матчів. Чи сприятиме цей режим поліпшенню якості гри?

- Сподіваємося на це. У серпні графік поєдинків дуже насичений. «Буковина» проводить матчі і в чемпіонаті, і у Кубку України. Матчі йдуть один за одним, тому без ротації складу не обійтися. Ми прагнемо надавати всім футболістам ігровий час, щоб вони проявили свої найкращі ігрові якості.