Перейти до основного вмісту

Юрій Дудник: «Спрацювали наші домовленості у перерві з Арсенієм Кілєвим»

Юрій Дудник: «Спрацювали наші домовленості у перерві з Арсенієм Кілєвим»

Автором переможного голу «Буковини» у виїзному матчі із «Поділлям» став центральний захисник чернівчан Юрій Дудник. Після закінчення матчу Юрій відповів на кілька запитань клубної пресслужби.

- Юрію, «Буковина» здобула довгоочікувану перемогу в чемпіонаті. Напевно, вона й не могла вийти легкою?

- Дійсно, перша перемога у чемпіонаті вийшла дуже важкою. Сьогодні ми продемонстрували характер і завоювали довгоочікувані три очки. Сподіваюся, що ця перемога стане поштовхом до наступних успіхів.

- Переможний гол вдалося забити саме тобі. Чи відчував, що треба опинитись у тій точці, куди з кута поля подав Арсенiй Кілєвий?

- Скажу чесно: ще в перерві, коли стало відомо, що Арсенiй вийде на поле, я сказав йому куди саме треба подавати кутові удари. Так вийшло, що саме в цьому моменті наші домовленості й спрацювали!

- Три заміни у перерві значно посилили гру команди?

- У нас у команді дуже багато сильних футболістів, більше ніж на один склад. Вважаю, що кожен, хто з'являється на полі, повинен завжди посилювати гру команди.

- Сьогодні ти в центрі оборони грав із Андрієм Буськом – таке поєднання центральних захисників було вперше у сезоні. Як відчували один одного?

– Добре відчували. Андрій – досвідчений футболіст, який зіграв багато матчів у різних лігах, у тому числі й на найвищому рівні. Під час матчу ми постійно пiдказували один одному. Вважаю, якщо команда не пропустила, то вона зіграла непогано.