Перейти до основного вмісту

Юрiй Дудник та Арсенiй Кілєвий - у символiчнiй збiрнiй 3-го туру Першої лiги!

Юрiй Дудник та Арсенiй Кілєвий - у символiчнiй збiрнiй 3-го туру Першої лiги!

Сайт «Sport Arena» назвав символічну збірну 3-го туру у Першій лізі. До числа найкращих гравців туру увійшли відразу двоє представників «Буковини» - Юрiй Дудник та Арсенiй Кілєвий. Центральний захисник чернівчан Юрій Дудник на 50-й хвилині виїзного поєдинку з «Поділлям» став автором переможного голу, а атакуючий півзахисник Арсеній Кілєвий – гольової передачі з кутового, після якої Дудник зумів відзначитися.

Центральний захисник – Юрій Дудник

«У «Буковини» ще відбувається пошук у центрі захисту, недарма ж напевно кадровий центрбек Дудник грає то з номінальним лівим оборонцем Азізовим, то з номінальним правим оборонцем Буськом. У Хмельницькому захист гостей не зміг повністю виключити таких небезпечних гравців господарів, як Шаврін і Гемега, проте загалом той же Дудник виконав багато роботи, був акуратним при передачах та багато працював на підбираннях і перехопленнях. А ще Юрій гарно та регулярно підключався до чужих воріт – двічі пробивав по воротах «Поділля» й один із ударів виявився результативним». 

Правий півзахисник – Арсеній Кілєвий

«У чернівчан хороший підбір гравців, але навіть досить висококласні футболісти потребують конкуренції та ротації. Не зовсім пішла гра у креативників «Буковини» в Хмельницькому – проте заміни гостей відіграли свою роль. Зокрема, вартий максимального відзначення вихід замість Будняка Кілєвого. Він відразу ж взяв на себе виконання стандартів під праву ногу та розпасовки на широкій частині поля, тож після його подачі кутового Дудник відкрив рахунок, та й у атаці, яка в підсумку призвела до заробленого пенальті, Арсеній брав участь на ранній стадії», - пише «Sport Arena».

Нагадаємо, що свій наступний матч чемпіонату «Буковина» проведе 31 серпня о 16:00. На своєму полі «жовто-чорні» зіграють із тернопільською «Нивою».