Перейти до основного вмісту

«Буковина» U-19 стартує у сезоні 2024/25

«Буковина» U-19 стартує у сезоні 2024/25

1 вересня поєдинком у селі Брусниця з місцевим ФК «Брусниця» команда «Буковина» U-19 (головний тренер – Дмитро Єфімов) розпочинає програму офіційних матчів сезону 2024/25. Поєдинок у Боусниці (початок о 17:00) відбудеться у рамках чемпіонату Чернівецької області. Цього сезону у групі А першості області зіграють 8 команд. Суперниками головного резерву «Буковини» будуть СК «Дорогою життя» (Стара Жадова), ФК «Берегомет», ФК «Брусниця», ФК «Драгош Воде» (Годинівка), ФК «Дубівці», ФК «Луко» (Луковиця) та ФК «Рідківці».

У прийдешньому сезонi «Буковина» U-19 також виступатиме у 1-й лізі чемпіонату України U-19 (Захiдна зона). Турнір для підопічних Дмитра Єфімова розпочнеться 11 вересня виїзним поєдинком із львiвським «Унiвером». Суперниками «жовто-чорних» також будуть ФК «Покрова» (Львів), ФК «Легiон» (Якушинцi), «Поділля» (Хмельницький) та ДЮФА «Динамо» (Львів). Змагання пройдуть у 3 кола, 2 з яких (10 турів) буде зіграно у 2024 році, а 3-е коло (5 турів) буде проведено навесні наступного року.

«Усі ми з нетерпінням чекаємо на початок офіційних матчів. Наша команда U-19 здебiльшого сформована з місцевих хлопців, але після ретельної селекційної роботи до неї влилися і молоді футболісти з iнших мiст. Для всіх нас керівництвом клубу були створенi чудові умови. Отже, нам залишається лише виконувати свої завдання, головним з яких є підготовка поповнення для головної команди», - зазначив Дмитро Єфімов.