Перейти до основного вмісту

Данило Каневцев: «Нива» – якісний суперник, проти якого буде цікаво зіграти»

Данило Каневцев: «Нива» – якісний суперник, проти якого буде цікаво зіграти»

У суботу, 31 серпня, «Буковина» у Чернівцях проведе поєдинок 4 туру чемпіонату Першої ліги із тернопільською «Нивою». Напередодні цього протистояння на декілька запитань клубної пресслужби відповів голкіпер «Буковини» Данило Каневцев.

- Матч проти «Ниви» – один із найпринциповіших для «Буковини». Як наша команда підготувалась до цього протистояння?

- Насправді для нас кожен суперник є принциповим, ми завжди ретельно готуємось до усіх команд, із якими граємо. І в цьому плані «Нива» не стала винятком. Хоча матч «Буковини» із тернополянами є одним із дербі Заходу України, додатково налаштовуватись на гру немає потреби. Адже наше завдання – перемагати в кожному матчі.

- Попередній матч із тернопільським клубом склався для тебе надзвичайно вдало – ти став героєм серії післяматчевих пенальті. Пригадай, що тоді стало запорукою успіху?

- Я намагаюсь не згадувати минулі матчі, бо це вже історія. Головне, що в тій зустрічі ми оформили вихід до наступного етапу Кубка України. Загалом ще багато ігор попереду і треба концентруватися на них.

- Які найсильніші сторони «Ниви» можеш виділити? 

- Це дуже добре підготовлена команда зі своїм стилем гри, з гарними виконавцями. Одним словом, якісний суперник, проти якого буде цікаво зіграти. Попередній матч у Тернополі показав, що легкої гри чекати не варто.

- Після крайнього поєдинку із «Поділлям» вболівальники визнали тебе найкращим гравцем матчу. Чи додає тобі це впевненості перед прийдешнім поєдинком?

- Звісно, це приємно, адже ми граємо насамперед для вболівальників. Проте для мене більш важливі командні успіхи, ніж власні. Сподіваюсь, у домашній грі з «Нивою» вдасться потішити чернівецьких фанатів гарним та видовищним футболом. Тож користуючись нагодою, хочу запросити усіх на стадіон, щоб підтримати рідну команду!