Перейти до основного вмісту

«Буковина» - «Нива»: ДЕНЬ МАТЧУ

«Буковина» - «Нива»: ДЕНЬ МАТЧУ

Сьогодні чернівецька «Буковина» проведе свій другий домашній поєдинок у сезоні 2024/25. У матчі 4-го туру Першої ліги «жовто-чорні» у рідних стінах протистоятимуть тернопільській «Ниві». Матч на стадіоні «Буковина» розпочнеться о 16:00. 

Західноукраїнське дербі обслуговуватиме суддівська бригада, яку очолить 36-річна головна арбітриня Людмила Тельбух з Дніпра. Їй асистуватимуть на лінії Андрій Лікаренко з Чернігова та Богдан Морозюк з Івано-Франківська. 4-й арбітр – Євген Гашков (Чернівці), спостерігач арбітражу – Олександр Троцюк (Луцьк). Людмила Тельбух розпочала обслуговувати матчі Першої ліги з червня 2021 року (всього провела 16 зустрічей), а до цього протягом п’яти років арбітриня судила поєдинки Другої ліги. У минулому сезоні Людмила Тельбух працювала на домашньому матчі «Буковини» проти вишгородського «Діназу». Тоді гості здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

На традиційній регламентній нараді, яка відбулась вранці, було також затверджено ігрові форми команд на сьогоднішній поєдинок. «Буковина» у цьому матчі зіграє в домашньому жовтому комплекті ігрової форми (голкіпер – у синьому), а гості з Тернополя – у зеленому комплекті екіпірування (воротар – у бордовому).

На момент стартового свистка арбітра у Чернівцях буде досить спекотно, очікується температура повітря близько 30°С, небо буде ясним, опадів синоптики не прогнозують.

Квитки на матч «Буковина» - «Нива» можна ПРИДБАТИ ОНЛАЙН НА ПЛАТФОРМІ TICKETSBOX та у касах стадіону «Буковина». А ще не забудьте перед матчем завітати у наш фан-шоп, де на вас вже очікують круті ексклюзивні товари, а також можливість взяти участь у грандіозному розіграші автомобіля Toyota Corolla! Детальніше – ЗА ПОСИЛАННЯМ. 

Пряму трансляцію матчу «Буковина» - «Нива» можна буде переглянути на загальнонаціональному телеканалі DiviSport та Youtube-каналі DiviSport.