Перейти до основного вмісту

Данило Гончарук: «Хочеться вигравати впевненіше»

Данило Гончарук: «Хочеться вигравати впевненіше»

Автором переможного голу «Буковини» у матчі із «Нивою» став Данило Гончарук, якому для того, щоб відзначитися, знадобилося лише 12 хвилин після заміни Данила Голуба. Після закінчення матчу Данило Гончарук дав експрес-коментар переможному матчу.

- Чесно кажучи, емоції не найкращі. Звичайно, перемога є перемога, але хочеться грати та вигравати набагато впевненіше. І ми могли це зробити, але деякі помилки та вилучення нашого гравця завадили цьому. Тому емоції змішані. Виграли, але гру потрібно покращувати.

- Тобі довелося розпочинати свою гру вже по ходу поєдинку, замінивши Данила Голуба. Розкажи, чи важко було входити у цю гру? 

- Входив нормально. Почувався на полі дуже добре. Мені здається, ми повністю перегравали суперника, тож увійти в такий матч було легко. Але в другому таймі суперник змінив свою гру, і ми, напевно, не змогли підлаштуватися пiд нього. Потім вже розберемо, що сталося.

- Наскільки вилучення Андрія Буська вплинуло на перебіг подій на полі?

- Дуже сильно вплинуло. Ми зовсім перестали атакувати, бо треба було зберігати результат. Для мене це теж було неприємно, тому що у цій червоній картці моя вина найбільша. Тому я максимально намагався допомогти команді, щоб потім самому не було соромно.

- Сьогодні тренерський штаб обрав трохи експериментальну схему із трьома центральними захисниками. Як ви, футболісти, адаптувалися до нових вимог?

- Я вважаю, що ми виглядали добре. Як я вже казав, у першому таймі ми перегравали суперника. Нам було легко атакувати, і в пiдсумку ми забили. Але, напевно, саме тому суперник і змінив свою тактику під час матчу.