Перейти до основного вмісту

Шинкаренко та Гончарук – у символічній збірній 4-го туру Першої ліги!

Шинкаренко та Гончарук – у символічній збірній 4-го туру Першої ліги!

Сайт «Sport Arena» назвав символічну збірну 4-го туру у Першій лізі. В одинадцятку найкращих футболістів ігрового вікенду потрапили фланговий захисник «Буковини» Дмитро Шинкаренко та крайній півзахисник «жовто-чорних» Данило Гончарук. 

Правий захисник – Дмитро Шинкаренко

«Важкий матч для чернівчан: були травми, вилучення, догравали в меншості, а ще ж нова тактична схема із змінами в обороні… Добре, що досвід провідних футболістів дозволив пережити все це, а також непогану атаку тернополян, щоправда, ослаблену відсутністю Різника. Наприклад, Шинкаренко витримав протистояння з дуетом Бей-Гатала, заблокував удар останнього в напрочуд гострій ситуації біля воріт Каневцева та непогано підключався до атак. Із його передач Кілєвий, Голуб і Гончарук цілком могли загострювати».

Лівий півзахисник – Данило Гончарук

«Хочеться сказати пару хороших слів про Голуба, який до травми в своєму стилі видав кілька проходів із загостренням від лицьової. Хай швидше видужує, а поки Гончарук більш ніж гідно замінив одноклубника. Саме Данило відкрив рахунок, розпочавши атаку з глибини лівого флангу та зреагувавши на рикошет після прострілу Хамелюка. Він непогано ввійшов у гру, відразу ж її загострив і смачним ударом під поперечину приніс «Буковині» перемогу над тернополянами (догравали господарі, до речі, в меншості)», - пише «Sport Arena». 

Також портал «Sport Arena» назвав Данила Гончарука джокером 4-го туру Першої ліги! 

Джокер туру – Данило Гончарук

«Це непоганий тур для гравців із лавки запасних. Забивали маріуполець Пентелейчук (із асисту іншого джокера – Байдала), вишгородець Старенький, але найкрутіше відзначився буковинець Гончарук. Данило замінив на 25-й хвилині травмованого Голуба, а через 12 хвилин забив у ворота тернопільської «Ниви», і цей гол виявився переможним. Топовий виступ від Гончарука, який допомагає чернівецькому клубу здобути важливі три очки в матчі з географічними сусідами та принциповими суперниками».

Варто також відзначити, що за результатами голосування в офіційному клубному Telegram-каналі найкращим гравцем «Буковини» у матчі проти «Ниви» за версією вболівальників став саме Данило Гончарук. Більшість вболівальників чернівецького клубу, а саме 62%, віддали свої голоси за крайнього півзахисника «жовто-чорних», який блискуче вийшов на заміну та записав у свій актив переможний м’яч у західноукраїнському дербі.