Перейти до основного вмісту

«Епіцентр» - «Буковина»: останні новини перед грою

«Епіцентр» - «Буковина»: останні новини перед грою

Сьогодні чернівецька «Буковина» у матчі 5-го туру Першої ліги зустрінеться на виїзді з футбольним клубом «Епіцентр». Гра відбудеться у місті Кам’янець-Подільський на стадіоні ім. Г. Тонкочеєва та розпочнеться о 15:00. 

Поєдинок обслуговуватиме суддівська бригада, яку очолить 32-річний головний арбітр Назарій Дьордь з Ужгорода. На лінії йому допомагатимуть Олексій Гірс та Максим Катющев (обидва - з Одеси). 4-й арбітр – Віталій Маляр (Хмельницький), спостерігач арбітражу – Валерій Лисакевич (Харків). Назарій Дьордь розпочав обслуговувати поєдинки в ролі головного арбітра у сезоні 2020/21. За свою суддівську кар’єру тричі працював на матчах «Буковини». Попередній поєдинок за участю «жовто-чорних» Дьордь відсудив у кампанії 2022/23. Тоді чернівчани на своєму полі переграли ФСК «Маріуполь» 3:1. У нинішньому сезоні Назарій Дьордь, який є арбітром Прем’єр-ліги, відпрацював лише на одному матчі – у грі третього попереднього етапу Кубка України «Карпати» – «Чорноморець». 

Вранці на стадіоні в Кам’янці-Подільському відбулась традиційна регламентна нарада, в ході якої також було затверджено, у формах яких кольорів сьогодні команди вийдуть на поле. «Буковина» у цьому матчі зіграє у жовтому комплекті ігрової форми (голкіпер – у синьому), а господарі – у темно-синьому комплекті екіпірування з рожевими вставками (воротар – у зеленому). 

Можуть зіграти сьогодні проти свого ексклубу півзахисник Юрій Глущук та нападник Максим Гірний. У складі «Епіцентра» Глущук виступав протягом двох сезонів і провів загалом 51 поєдинок (2 голи та 2 асисти), а Гірний за два роки у футболці клубу з Кам’янця-Подільського зіграв 40 матчів, у яких забив 14 м’ячів. У складі «Епіцентра» також виступає ексгравець «Буковини» - голкіпер Сергій Чернобай. У складі «жовто-чорних» воротар зіграв 8 матчів у сезоні 2016/17. 

На жаль, не зможе допомогти нашій команді у Кам’янці-Подільському Андрій Бусько. У поєдинку з «Нивою» захисник отримав червону картку, тому сьогодні Андрій пропускатиме гру через дискваліфікацію. Також не зіграє крайній півзахисник Данило Голуб - 21-річний футболіст через травму пропустить найближчі матчі. У «Епіцентра» дискваліфікованих гравців немає, але тренерський штаб кам’янчан й досі не може розраховувати на Жмурка та Ляшенка, які були прооперовані та проходять процес реабілітації, а також травмованих Чернобая та Павлученко.

У Кам’янці-Подільському на момент стартового свистка арбітра очікується досить спекотна погода, синоптики прогнозують температуру повітря близько 28°С, небо буде ясним, без опадів.

Пряму трансляцію матчу «Епіцентр» - «Буковина» можна буде переглянути на загальнонаціональному телеканалі DiviSport та Youtube-каналі DiviSport.