Перейти до основного вмісту

«Буковина» U-19 здобула другу поспiль перемогу у чемпіонаті Чернівецької області

«Буковина» U-19 здобула другу поспiль перемогу у чемпіонаті Чернівецької області

Команда «Буковина» U-19 (головний тренер – Дмитро Єфімов) у селищі міського типу Берегомет провела виїзний поєдинок 2 туру чемпіонату Чернівецької області проти місцевого ФК «Берегомет». Обидві команди підійшли до протистояння після успішних матчів на старті турніру. У підсумку свою переможну серію вдалося продовжити молоді «Буковини», яка, як мінімум, на добу очолила турнірну таблицю групи А.

Наша команда здобула заслужену перемогу, перевершивши свого суперника практично в усіх футбольних аспектах. Гарними вийшли голи «жовто-чорних», які в обох випадках стали наслідком стрімкого виходу з оборони в атаку. В середині першого тайму після обіграшу суперника в штрафному майданчику господарiв поля, ним був збитий Федір Кокшаров. Пенальті сильним ударом реалізував лівий захисник «Буковини» Олексій Орлов. Голкіпер «Берегомета» Ігор Палчинський був близький до того, щоб відбити м'яч, проте від його рук сфера все-таки влетіла в сітку. У другому таймі потужний ривок на правому півфланзі вдався Микиті Зикову. Свої зусилля Микита завершив технічним i точним ударом. У проміжку між цими голами відзначились і господарі поля. Після подачі штрафного удару в скупченні гравців найспритнішим виявився Олександр Калинич, який послав м'яч у ворота з близької відстані.

Після того, як «Буковина» вдруге в матчі вийшла вперед, саме вона була набагато ближче до того, щоб «закрити» гру, ніж суперник зрівняти рахунок. Так, наприклад, при завершенні однієї з контратак із вигідної позиції вище воріт пробив Владислав Скіцко. Наприкінці поєдинку підопічним Дмитра Єфімова довелося справлятися з навалом з боку суперника, що їм у підсумку і вдалося – перемога «Буковини» U-19 з рахунком 2:1!

«Перше, що я зробив у роздягальні після фінального свистка, - сказав хлопцям, що пишаюся ними. Сьогодні їм на неякісному полі довелося протистояти не тільки супернику, а й, м'яко кажучи, своєрідному суддівству. Буду вiдвертим: я обурений. Зараз багато йдеться про те, що у головній команді «Буковини» немає місцевих вихованців. Сьогодні у моїй команді переважно грали якраз місцевi хлопці. При цьому вони зіткнулися із справжнім суддівським свавіллям. За великим рахунком, їм просто не давали грати. Хіба можна молодим хлопцям за такого ставлення до себе прогресувати?! Нехай таке суддівство залишиться на совісті всіх, хто був сьогоднi причетним до нього. При цьому навіть у таких умовах молодi гравцi намагалися демонструвати якiсний, інтелектуальний футбол, ну і звичайно ж, проявили несамовитий характер», - зазначив пiсля завершення матчу Дмитро Єфімов.

7 вересня. Чемпiонат Чернiвецької областi. Група «А». 2 тур. смт. Берегомет. Стадiон «Карпати».

ФК «Берегомет» - «Буковина» U-19 (1:2)

«Буковина» U-19: Фуркало, Петруник, Кирияк (Палагнюк, 79), Пішак, Орлов, Філіпчук, Гудим (Павлюк, 77), Зиков, Кокшаров (Зінчук, 87), Мельничук, Грицюк (Скіцко, 61).

Головний тренер: Дмитро Єфiмов.

Голи: Орлов, 23, пен. (0:1), Калинич, 51 (1:1), Зиков, 53 (1:2).