Перейти до основного вмісту

«Буковина» U-19 перемогою над ФК «Унiвер-Львiв» стартувала у 1-й лізі чемпіонату України U-19

«Буковина» U-19 перемогою над ФК «Унiвер-Львiв» стартувала у 1-й лізі чемпіонату України U-19

Команда «Буковина» U-19 поєдинком у Львові із мiсцевим «Унiвером» стартувала у 1-й лізі чемпіонату України U-19. Підопічним Дмитра Єфімова дебют у чемпіонаті повністю вдався: вони здобули виїзну перемогу з рахунком 3:2.

При цьому в першому таймі чернівчани повністю переграли свого суперника. Уже до 25-ої хвилини вони забили два голи, а протягом усього першого тайму мали таку значну перевагу, що ще до перерви могли «закривати» гру. Першим на 8-й хвилині відзначився Микита Зиков, який влучним ударом завершив комбінацію за участю Владислава Скіцка та Дмитра Стецюри. У середині першого тайму Данієл Влад чудово виконав штрафний удар, який було призначено метрів за 27 від воріт львів'ян.

Після перерви «Універу-Львів» вдалося скористатися помилкою захисників «жовто-чорних» і скоротити своє відставання до мінімуму. Проте у середині другого тайму підопічні Дмитра Єфімова відновили свою перевагу у два м'ячі. У своєму штрафному майданчику гравець львів'ян сфолив на Петрові Грицюку, якому добре скинув м'яч Микита Зиков. Очевидний пенальті реалізував Іван Філіпчук.

Єдине, що згодом вдалося господарям поля - ще раз скоротити своє відставання до мінімуму напрiкiнцi матчу, який у підсумку завершився з рахунком 2:3. 

«Буковина» U-19 увійшла в режим двох матчів на одному тижні і вже 14 вересня проведе в Чернівцях домашній поєдинок першості Чернівецької області. Суперник - ФК «Рiдківці».

11 вересня. Чемпiонат України U-19. 1 лiга. Група 1. 1 тур. Львiв

ФК «Унiвер-Львiв» - «Буковина» U-19 (2:3)

«Буковина»: Балан, Кирияк (Петруник, 60), Пішак, Влад (Палагнюк, 90+1), Орлов, Філіпчук, Стецюра (Гудим, 62), Зиков (Павлюк, 85), Кокшаров (Бойко, 77), Мельничук (Зінчук, 81), Скіцко (Грицюк, 61).

Головний тренер: Дмитро Єфiмов.

Голи у «Буковини»: Зиков, 8 (0:1), Влад, 25 (0:2), Філіпчук, 65, пен. (1:3).