Перейти до основного вмісту

«Буковина» U-19 проведе перший домашній матч чемпіонату Чернівецької області

«Буковина» U-19 проведе перший домашній матч чемпіонату Чернівецької області

У суботу, 14 вересня, команда «Буковина» U-19 проведе свiй перший домашній матч чемпіонату Чернівецької області. О 17:00 на полі ФОК «Олімпія» наша команда протистоятиме футбольному клубу «Рiдкiвцi». Зазначимо, що саме на «Олімпії» «Буковина» U-19 в осінній частині сезону планує проводити всі свої домашні поєдинки як у першості області, так і в 1-й лізі чемпіонату України U-19.

Нагадаємо, що «жовто-чорні» у чемпіонаті області стартували з двох мінімальних за рахунком, але переконливих з точки зору якості гри перемог. Спочатку вони були сильнішими за ФК «Брусниця» (1:0), а потім - ФК «Берегомет» (2:1). У групі А максимального результату в перших двох турах також досяг лише ФК «Луко», який наразi за різницею м'ячів випереджає підопічних Дмитра Єфімова в турнірній таблиці.

Завтрашній суперник «Буковини» «Рідківці» йдуть третіми, маючи у своєму активі 4 очки після двох матчів. При цьому слід відзначити розгромну виїзну перемогу команди (4:0) над «Дорогою життя» у прем'єрному турі першості. Тому, безсумнівно, завтрашнє протистояння «Буковини» та ФК «Рідківці» буде центральним у групі A у програмі 3 туру.