Перейти до основного вмісту

Андрій Андрейчук – найкращий гравець «Буковини» у травні!

В офіційному клубному Telegram-каналі «жовто-чорних» завершилось традиційне голосування за найкращого гравця «Буковини» за підсумками матчів, які відбулися у травні. Більшість вболівальників чернівецького клубу, а саме 39%, віддали свої голоси за нападника Андрія Андрейчука. На другому місці за результатами голосування розташувався крайній півзахисник Данило Гончарук (27%), а на третій позиції закріпився центральний півзахисник Роман Бодня (25%).

У чотирьох травневих поєдинках Андрейчук записав у свій актив чотири забиті м’ячі та одну результативну передачу. Андрій відзначився хет-триком у виїзному матчі проти ФК «Чернігів-ШВСМ», а також забив один гол у заключній грі сезону проти запорізького «Металурга». «Буковинський Довбик» потрапив у символічну збірну 7-го туру у Першій лізі та став найкращим молодим гравцем туру за версією порталу «Sport Arena», а також визнавався гравцем матчу «Чернігів-ШВСМ» - «Буковина» за версією вболівальників «жовто-чорних».

Варто відзначити, що загалом у десяти матчах весняної частини сезону 2023/24 Першої ліги Андрій Андрейчук відзначився шістьма забитими м’ячами, а також визнавався найкращим гравцем березня за результатами голосування вболівальників «Буковини».