Перейти до основного вмісту

Андрій Андрейчук – у символічній збірній 7-го туру другого етапу Першої ліги та найкращий молодий гравець туру!

«Sport Arena» назвала символічну збірну чергового ігрового вікенду у Першій лізі. За підсумками 7-го туру весняної частини сезону, в якому «Буковина» на виїзді здобула переконливу перемогу у матчі з ФК «Чернігів-ШВСМ» з рахунком 5:1, до числа найкращих гравців туру увійшов нападник чернівецького клубу Андрій Андрейчук.

Нападник – Андрій Андрейчук

«За відсутності лідера бомбардирських перегонів Палагнюка вся відповідальність за атаку чернівчан у Чернігові лягла на молодого Андрейчука. І він виправдав сподівання. Відкрив рахунок після грубої помилки суперників, потім видав класну гольову передачу на хід Гончаруку. Після перерви заробив штрафний під гол Новотрясова та реалізував зароблений Будняком пенальті, а хет-трик оформив після передачі Гончарука».

Також у номінації «найкращий центральний захисник туру» у групі «Вибування» визнано гравця «Буковини» Артура Новотрясова, який, крім надійної гри в обороні, записав у свій актив забитий м’яч у ворота чернігівців після подачі Івана Будняка зі стандарту.

Найкращий молодий гравець туру – Андрій Андрейчук

«Хет-трик і гольова передача – чудовий показник для одного матчу, Андрейчук оформив його в Чернігові. А загалом у семи матчах після приходу в «Буковину» Андрій оформив шість результативних дій. Вихованець «Прикарпаття» Андрейчук, який пройшов школу ФК «Олександрія», в чернівецькому клубі демонструє хороший футбол і в своєму віці (21 рік) однозначно ще буде додавати й прогресувати».

Варто відзначити, що Андрейчук також став найкращим гравцем «Буковини» у матчі проти ФК «Чернігів-ШВСМ» за результатами голосування в офіційному клубному Telegram-каналі за версією вболівальників.