Перейти до основного вмісту

Арсеній Кілєвий: «Дуже радий, що забив свій перший гол за «Буковину»!

Арсеній Кілєвий: «Дуже радий, що забив свій перший гол за «Буковину»!

Автором єдиного голу «Буковини» у контрольному поєдинку з «Минаєм» став молодий новачок нашої команди Арсеній Кілєвий. Після закінчення матчу, який завершився внічию 1:1, Арсеній відповів на кілька питань клубної пресслужби.

- Арсенію, вітаємо тебе з дебютним забитим голом у футболці «Буковини»! Згадай як вдалося відзначитись у воротах «Минаю».

- Дуже дякую за привітання! Я вважаю, що цей гол став наслідком того, що до того ми створили багато моментів біля воріт суперника. Був тиск на нього, і в результаті одна з наших атак закінчилася результативним ударом. Дуже радий, що забив свій перший гол за Буковину!

– У гольовому епізоді пройшла дуже хороша комбінація. Твої взаємодії із партнерами вже на хорошому рівні?

- Так, звичайно. Вже третю гру поспіль зіграли в одному і тому ж складі. Коли поруч з тобою виконавці, які мають великий досвід ігор в УПЛ, вже достатньо півслова, щоб тебе зрозуміли.

- Розкажи, будь ласка, нашим уболівальникам на яких позиціях тобі найзручніше грати, і які, на твою думку, найсильніші футбольні якості.

- За свою кар'єру перепробував не так вже багато позицій. Думаю, що зараз мені найкомфортніше грати там, де мене використовує головний тренер. Це позиція атакуючого півзахисника. Але я також можу зіграти на фланзі атаки. Зі своїх якостей можу виділити непогану швидкість і гарне розуміння гри.

- Видно, що ти завдаєш ударів з обох ніг...

- Саме так воно і є. Я ніколи навіть не замислююсь, з якої ноги мені пробивати. Роблю це на інстинктивному рівні.

- Наскільки добре ти вже розумієш вимоги до тебе тренерського штабу?

- Я навіть скажу, що мені все зрозуміло було вже з перших тренувань. Я пройшов гарну школу у київському «Динамо». Там були схожі вимоги, тож мені було досить легко пристосуватись до футболу, який ставить команді Валерій Сергійович.

- Тобто можна сказати, що адаптація у «Буковині» вже практично завершена?

- Так, вона пройшла дуже швидко. У цьому допоміг дуже гарний колектив. Хлопцi дуже прості, вони мене прийняли дуже добре.