Перейти до основного вмісту

«Буковина» - «Металург»: останні новини перед грою

Сьогодні чернівецька «Буковина» у заключному матчі сезону 2023/24 Першої ліги у рідних стінах протистоятиме футбольному клубу «Металург» (Запоріжжя). Гра розпочнеться о 13:00.

Арбітр матчу: Павло Децюк (Чернігів). Асистенти: Юрій Зоренко (Житомир), Микола Кузьменко (Київська область). Четвертий арбітр: Микола Байдюк (Чернівці). Спостерігач арбітражу: Олександр Троцюк (Луцьк).

Нагадаємо, що у матчі 1-го кола в Умані «Буковина» розгромила «Металург» з рахунком 5:0. Після перемоги у Горішніх Плавнях у минулому турі «Буковина» повернула собі лідерство у турнірній таблиці групи «Вибування». Перед заключним поєдинком сезону чернівчани мають у своєму активі 38 очок. А ось «Металург» посідає шосту сходинку (28 очок).

Вранці на стадіоні «Буковина» відбулась традиційна регламентна нарада з організаційних питань, в ході якої також було затверджено, у яких комплектах форми обидві команди вийдуть сьогодні на поле.

«Буковина» у цьому матчі зіграє у домашньому жовтому комплекті форми (голкіпер – у синьому), а гості – у червоно-чорному (воротар – у зеленому).

На момент стартового свистка арбітра у Чернівцях очікується температура повітря близько 24°С, хмарно з проясненнями, але без опадів.

Нагадаємо, шо гра відбудеться з глядачами на трибунах. Квитки на матч «Буковина» - «Металург» можна придбати онлайн на платформі Ticketsbox, а також у касах стадіону.

Пряма трансляція матчу «Буковина» - «Металург» буде доступна на офіційному YouTube-каналі ПФЛ.