Перейти до основного вмісту

«Буковина» розгромила «Рух-2» у передостанньому контрольному матчі закарпатського збору

«Буковина» розгромила «Рух-2» у передостанньому контрольному матчі закарпатського збору

Свій передостанній контрольний матч у рамках навчально-тренувального збору на Закарпатті «Буковина» провела проти львівського «Руху-2» - клубу, який представляє Другу лігу. Гра відбулася в селі Поляна i завершилася впевненою перемогою нашої команди з рахунком 6:0. При цьому в кожному із двох таймів – а всі 90 хвилин провела велика група гравців «Буковини» – у ворота львівського клубу забивалося по три голи.

«Жовто-чорні» досить швидко заволоділи ініціативою і вже на 9-й хвилині створили першу нагоду для взяття воріт. Після подачі Яном Морговським кутового удару Максим Гірний з близької вiдстанi не зумів завдати акцентованого удару головою по воротах львів'ян. Через сім хвилин чернівчани провели швидку багатоходову атаку, наприкінці якої після вертикального пасу Данила Голуба все той же Максим Гірний з меж штрафного майданчика «Руху-2» пробив повз ворота.

У середині першого тайму здалося, що молода енергійна команда Івана Федика зуміла вирівняти гру, проте саме в цей момент «жовто-чорним» вдалося завдати супернику «подвійного удару». Відразу до двох голів у ворота львів'ян виявився причетним Іван Будняк, який вийшов на заміну замість Романа Бодні. Спочатку Іван отримав довгу передачу з глибини поля і чітко розібрався у штрафному майданчику «Руху-2» із захисниками та голкіпером суперника, а потім забезпечив ідеальною вертикальною передачею Максима Гірного, який технічно реалізував вихід віч-на-віч із воротарем.

Ще у першому таймі Будняк став автором ще однієї гольової передачі. Цього разу він вивів на ударну позицію Данила Голуба, який потужним ударом під поперечину зробив рахунок для чернiвчан великим – 3:0.

Ще красивішим вийшов другий гол Голуба у матчі. Крайній півзахисник нашої команди на швидкості змістився зі свого лівого флангу в центр і, не входячи до штрафного майданчика суперника, невiдпорним ударом низом не залишив жодних шансів голкіперу львівської команди.

На екваторі другої половини зустрічі Голуба за кількістю голів у матчі наздогнав Максим Гірний, при цьому форвард скористався вивіреною фланговою передачею саме Данила і з кількох метрів влучив у ворота – 5:0.

Ще до фінального свистка і Гірний, і Голуб могли оформити хет-трик, причому під час однієї атаки, проте обидва наші гравці у «ближньому бою» не переграли голкіпера.

«Крапка» у матчі була поставлена ​​за дві хвилини до його закінчення, коли після подачі з кутового захисник «Руху-2» зрізав м'яч у власні ворота – 6:0 на користь «Буковини»!

Свій наступний i заключний контрольний матч на закарпатському зборi «жовто-чорнi» проведуть 14 липня. Суперником нашої команди буде представник УПЛ - львiвськi «Карпати».

12 липня. Контрольний матч. Село Поляна.

«Буковина» - «Рух-2» (6:0)

«Буковина»: Каневцев (Погорілий, 62), Глущук (Пець, 69), Бусько (Новотрясов, 79), гравець на переглядi, Морговський, Бодня (Будняк, 20), Панчишин, Тищенко, Фарасєєнко (Гора, 70), Голуб, Гiрний.

«Рух-2» (стартовий склад): Воробйов, Поповський, Турко, Шандра, Михальчук, Хмельовський, Русяк, Штокал, ГНП, Лебідь, Квас.

Голи: Будняк, 28 (1:0), Гiрний, 31 (2:0), Голуб, 36 (3:0), Голуб, 60 (4:0), Гiрний, 68 (5:0), автогол, 88 (6:0).