Перейти до основного вмісту

«Буковина» зіграє з «Рухом-2» у контрольному матчі

«Буковина» зіграє з «Рухом-2» у контрольному матчі

Завтра, 12 липня, «жовто-чорні» проведуть свій черговий спаринг у рамках навчально-тренувального збору на Закарпатті. Суперником «Буковини» у прийдешньому контрольному поєдинку буде львівський «Рух-2» - клуб, який представляє Другу лігу. Гра відбудеться на стадіоні в селі Поляна та розпочнеться о 16:00. Слідкуйте за текстовим онлайном матчу в офіційному Telegram-каналі ФК «Буковина».

Команду «Рух-2» було створено в структурі львівського клубу влітку 2021 року. Протягом декількох сезонів «рухівці» виступали в обласному чемпіонаті, а в минулій кампанії дебютували у Другій лізі. За підсумками сезону 2023/24 підопічні Володимира Безуб’яка посіли дев’яте місце в турнірній таблиці.

«Рух-2» під керівництвом нового головного тренера Івана Федика розпочав підготовку до нового сезону 2 липня на клубній базі у Винниках. Влітку команда зазнала суттєвих змін – склад поповнився багатьма гравцями 2004, 2005 та 2006 років народження. «Є певні труднощі в тренувальному процесі, адже деякі гравці «Руху-2» зараз перебувають на зборах першої команди у Словенії. Та ми працюємо над тим, аби ті хлопці, які зараз є у нашому розпорядженні, якісно проявили себе у спарингах та показали, що вони заслуговують грати за «Рух-2», - зазначив Іван Федик.

Наразі «Рух-2» провів лише один спаринг на літніх зборах. 7 липня львів’яни на клубній базі здолали харківський «Металіст 1925-2» з рахунком 2:1.

Для «Буковини» контрольний поєдинок з «Рухом-2» стане вже п’ятим у рамках закарпатського збору. Нагадаємо, що на цьому етапі підготовки до нового сезону «жовто-чорні» розписали «сухі» мирові з «Металістом» та «Металістом 1925», поступилися «Ворсклі» 1:3 та у вчорашньому спарингу зіграли внічию 1:1 з «Минаєм».