Перейти до основного вмісту

«Буковина» зіграла внічию з «Металістом 1925» у третьому контрольному матчі на закарпатському зборі

«Буковина» зіграла внічию з «Металістом 1925» у третьому контрольному матчі на закарпатському зборі

Сьогодні, 8 липня, на екваторі свого навчально-тренувального збору на Закарпатті «Буковина» провела третій контрольний поєдинок на цьому етапі підготовки. «Жовто-чорні» зустрілися з харківським «Металістом 1925», який ще минулого сезону був представником Прем'єр-ліги.

Формат цiєї гри, яка відбулася у місті Винники, що розташоване неподалік вiд Львова, передбачав 4 тайми по 30 хвилин, а наставник нашої команди Валерій Кривенцов більшості своїх підопічних відвів 60 хвилин ігрового часу.

У першому таймі м'ячем більше володіли гравці харківського клубу, проте чернівчани вміло перекривали шляхи до своїх воріт, дозволяючи супернику завдавати ударів лише з дальньої дистанції. Натомiсть найнебезпечнішим «пострілом» у цьому 30-хвилинному відрізку став удар Арсенія Кілєвого на 8-й хвилині матчу - м'яч ледь не торкнувся поперечини воріт.

У дебюті другого тайму Арсеній гостро прострілював уздовж воріт від бічної лінії штрафного майданчика харків'ян, проте ніхто з партнерів нашого гравця не зміг замкнути цю передачу. На 43-й хвилині Кілєвий  потужно бив метрів з 20-ти – голкіпер «Металіста 1925» Олег Мозiль з великими труднощами парирував м'яч. У другому таймі вже «Буковина» диктувала супернику свої умови, однак і в цьому півгодинному відрізку голів так і не було забито.

Друга половина гри розпочалася з потужного удару Данила Голуба, який відбила поперечина воріт суперника. «Металіст 1925» своїм моментом, причому найнебезпечнішим у матчі, відповів на 74-й хвилині. Овусу вискочив на ударну позицію з позиції правого інсайду, проте з його ударом з кількох метрів упорався Іван Пономаренко. Незадовго до останньої перерви Іван Тищенко замикав головою подачу Голуба - на шляху м'яча після удару Івана з короткої відстані став голкіпер суперника Потiмков.

Останні півгодини, якщо говорити про харків'ян, на полі здебільшого провів їхній молодіжний склад. «Буковина» у цьому ігровому відрізку мала значну ігрову перевагу і навіть вразила володіння суперника, щоправда, рефері гол не зарахував. На 92-й хвилині поєдинку простріл Романа Бодні з лівого флангу замкнув у дотик Максим Гірний, та головний арбітр матчу Тарас Козик вирішив, що нападник «Буковини» у цьому епізоді підіграв собі рукою... Надалі «жовто-чорні» створили ще декілька моментів, проте матеріалізувати її в забитий гол так і не зуміли.

У підсумку вдруге на закарпатському зборі «жовто-чорні» зіграли зі своїм суперником унічию, причому голів знову не було забито. Свій наступний контрольний матч «Буковина» проведе 10 липня. Суперником нашої команди буде ще один нещодавній представник УПЛ – ФК «Минай».

8 липня. Контрольний матч. Винники. Спорткомплекс «Emily Resort».

«Буковина» - «Металiст 1925» (0:0)

«Буковина» (1-й та 2-й тайми): Каневцев, Шинкаренко, Дудник, Лопирьонок, Рудавський, Кольцов, Хамелюк, Кiлєвий, Бойчук, Гончарук, Анлрейчук.

«Буковина» (3-й та 4-й тайми): Пономаренко, Бусько, Пець, гравець на переглядi, Морговський, Панчишин (Новотрясов, 91), Глущук (Гора, 106), Тищенко (Бодня, 91), Будняк (Фарасєєнко, 106; Панчишин, 115), Голуб, Гiрний.

«Металіст 1925» (стартовий склад): Мозіль, Безуглий, Імереков (к), Кравець, Капінус, Юрченко, Борячук, Гармаш, Чурко, Стень, Овусу.

На замiни виходили: Потімков, Коваленко, Кур