Перейти до основного вмісту

Данило Голуб: «Грою задоволений, але завжди хочеться більшого»

Данило Голуб: «Грою задоволений, але завжди хочеться більшого»

12 липня «Буковина» провела п’ятий контрольний поєдинок на закарпатському зборі - «жовто-чорні» з рахунком 6:0 розгромили львівський «Рух-2». Одним із героїв матчу став Данило Голуб, який відзначився двома забитими м’ячами, а також віддав результативну передачу. По завершенні спарингу 21-річний крайній півзахисник «Буковини» відповів на кілька питань клубної пресслужби.

- Даниле, вітаємо тебе з дебютними м’ячами у футболці «Буковини»! У контрольному матчі з «Рухом-2» у твоєму активі – дубль + асист. Задоволений своєю грою у цьому спарингу?

- Задоволений, але, звичайно, завжди хочеться більшого. У матчі з «Рухом-2» міг забивати ще, так само як і віддати декілька гольових передач своїм партнерам по команді. Чесно кажучи, хотілося зробити ще декілька асистів, щоб одноклубники також відчули цю впевненість після забитих м’ячів. Трішки недопрацював у цьому компоненті (посміхається).

- Розкажи, як загалом для «Буковини» складалася гра?
- Раджу не дивитися на рахунок. Гравці «Руху-2» старалися, билися на полі, але їм не вдалося забити. Можу сказати, що протистояли хорошому супернику, грати проти них було непросто.

- Частина футболістів «Буковини», зокрема і ти, сьогодні провели 90 хвилин на полі. Як почуваєшся після гри?

- Було важко грати в таку спеку. Я віддав всі сили на полі, тому зараз відчуваю себе знесиленим після такого матчу, але нічого, швидко відновлюся і буду готовим на 100%.

- Які настанови були від головного тренера на цей матч? Як вважаєш, чи вдалося футболістам реалізувати план на гру?

- Після матчу я помітив, що Валерій Сергійович залишився задоволеним нашою грою у цьому спарингу, але водночас точно знаю, що головний тренер хоче, щоб ми діяли на полі ще краще.

- У «Буковини» залишилась ще одна гра на закарпатському зборі, тому можна вже підбивати деякі підсумки. Як особисто ти можеш підсумувати цей етап підготовки до нового сезону?

- Добре, що на даному етапі підготовки обійшлося без серйозних травм. Ми продуктивно провели цей збір, тому впевнений, що до старту нового сезону підійдемо в оптимальних ігрових кондиціях.