Перейти до основного вмісту

Данило Гончарук – у символічній збірній 10-го туру другого етапу Першої ліги!

«Sport Arena» назвала символічну збірну заключного туру у Першій лізі сезону 2023/24. За підсумками 10-го туру весняної частини сезону, в якому «Буковина» на своєму полі здобула перемогу над запорізьким «Металургом» з рахунком 2:0, до числа найкращих гравців ігрового вікенду увійшов Данило Гончарук.

Лівий півзахисник – Данило Гончарук

«Вся група атаки чернівчан грала яскраво – напевно, серйозною мотивацією було добре показати себе на очах нового головного тренера Кривенцова. Проте особливо хотілося б відзначити Гончарука. Сміливо та загалом вдало йшов у обіграш, застосовував швидкісний дриблінг. Це Данило в ситуації, яка могла завершитися пересічним віддаленим штрафним, взяв гру на себе на лівому фланзі, протягнув м’яча метрів 40 і вистелив результативну передачу на Будняка».

Також у номінації «найкращий нападник туру у групі «Вибування» визнано гравця «Буковини» Андрія Андрейчука, який відкрив рахунок у матчі проти «Металурга».

Зазначимо, що Данило Гончарук також став найкращим гравцем «Буковини» у заключному матчі сезону проти запорізького клубу за результатами голосування в офіційному Telegram-каналі «жовто-чорних» за версією вболівальників.