Перейти до основного вмісту

Данило Книш: «У заключних матчах сезону «Буковина» прагне здобути максимальний результат»

Півзахисник «Буковини» Данило Книш поділився думками про прийдешній гостьовий матч з «Гірником-Спорт», а також розповів про своє відновлення після травми.

- Даниле, вітаємо тебе з поверненням до загальної групи. Розкажи, як себе почуваєш зараз?

- Все добре, дякую! Відновлювався після травми практично цілий місяць. Тренувався по два рази на день, також багато працював у залі. Зараз почуваю себе добре.

- Цього тижня тренувальним процесом керує Григорій Володимирович Чурілов. Розкажи, чи суттєво змінилися тренування, вимоги до футболістів, вправи…

- Так, тренувальний процес трішки змінився. З’явилося багато нової інформації, тому що у Григорія Володимировича є свої ідеї, і це все потрібно донести до футболістів. Багато часу приділяємо теоретичним заняттям. Нам залишилося зіграти два матчі. У цих поєдинках «Буковина» прагне здобути максимальний результат. Ми активно готуємося до заключних матчів сезону, розраховуємо на дві перемоги.

- У домашньому матчі першого кола «Буковина» зіграла внічию з «Гірником-Спорт». Чи буде це додатковим тригером для того, щоб здобути перемогу над цим суперником у прийдешній грі?

- Ми на таке не зважаємо, адже в кожному матчі команда налаштована лише на перемогу, незалежно від суперника. Звичайно, гра буде непроста. «Гірник-Спорт» - хороша команда, яка зараз веде відчайдушну боротьбу за збереження прописки у Першій лізі. Варто відзначити, що зараз всі команди налаштовуються на «Буковину» дуже серйозно. У Горішніх Плавнях на нас очікує важкий матч.