Перейти до основного вмісту

Григорій Чурілов: «Завдання «Буковини» у наступному сезоні – вихід в УПЛ»

Післяматчевий коментар в.о. головного тренера чернівецької «Буковини» Григорiя Чурiлова після заключного матчу сезону проти «Металурга», який завершився перемогою «жовто-чорних» з рахунком 2:0.

«Хочу подякувати керівництву, вболівальникам та всім, хто підтримує «Буковину». Ми розуміли, що «Металург» приїхав до Чернівців не на прогулянку. Запоріжці прагнули будь-якою ціною досягти у цьому матчі позитивного результату, який допоміг би команді уникнути участі у стикових матчах. «Металург» навесні ставав сильнішим з кожним туром. Це було помітно як у минулому турі, коли підопічні Антона Гая здобули перемогу над «Поділлям» з рахунком 1:0, так і у матчі з нашою командою. «Буковина» зіграла правильно з точки зору принципів позиційної гри, ми чітко зберігали структуру та грамотно реагували на втрату м’яча, що є дуже важливим фактором. За перші двадцять хвилин нам вдалося забити двічі, але найголовніше те, що команда будувала гру на принципах, які ми моделювали на тижневому мікроциклі.

Задоволені, що сезон завершили на мажорній ноті. Зараз у футболістів розпочалась відпустка. Привітали всіх з вдалим закінченням чемпіонату, подякували за цей спільно пройдений шлях. Після відпустки будемо ретельно готуватися до старту наступного сезону. Керівництво ставить перед командою амбітні цілі, тому попереду нас очікує багато роботи. Завдання «Буковини» - вихід в УПЛ».