Перейти до основного вмісту

Максим Гiрний: «Забиті м’ячі – результат роботи на тренуваннях»

Максим Гiрний: «Забиті м’ячі – результат роботи на тренуваннях»

Форвард «Буковини» Максим Гiрний двічі розписався у воротах «Руху-2», а міг взагалі оформити хет-трик у контрольному поєдинку проти львівської команди. Після закінчення матчу Максим дав експрес-інтерв'ю пресслужбі «Буковини».

- Максиме, вітаємо тебе з дублем у контрольному матчі! Розкажи завдяки чому вдалося двічі відзначитись проти «Руху-2».

- Дякую! Напевно, спрацювали ті моменти, які ми награвали на тренуваннях, i які нам пояснював Валерій Сергійович. Таким чином було забито мій перший гол. Другий вийшов «нападницьким», якщо так можна сказати. Виявився у потрібному місці у потрібний час. Але гол є гол! Вважаю, що забивав через велику кількість роботи на тренуваннях.

- Для тебе, як для нападника, важливо, що ти забив одразу два голи?

- Це дуже важливо, тому що голи у контрольних іграх зазвичай переносяться на сезон і безумовно додають впевненості. Якщо ти, навпаки, не забиваєш у контрольних матчах, потім у сезоні може відчуватись невпевненість. Як я вже казав, забивати – це моя робота. Від цього завжди отримуєш насолоду!

- 6:0 – впевнена перемога. Це більше говорить про рівень суперника чи про те, що наша команда продемонструвала гарну гру?

- Я не говорив би про невисокий рівень суперника. Треба зробити невеличку поправку на погоду, бо суперник у нереальну спеку їхав 4 години зі Львова і потім йому важко було грати за такої температури 32-33 градуси. Повірте, на відкритому полі відчуваються всі 40. Тому, на мою думку, вони трохи були не в найкращих своїх фізичних кондиціях. Ну і ми самі собі сказали, що треба вийти як на останній бій і довести, що ми чогось варті. Як показав результат, це нам вдалося.

- Наступний спаринг – проти «Карпат», не чужої для тебе команди. Які очікування вiд цього поєдинку, заключного на закарпатському зборі?

– Буде дуже цікавий поєдинок, бо «Карпати» – великий клуб із великою історією. Завжди це була бойова команда, яка намагається нікому не поступитися на будь-якому клаптику поля. Вона завжди прагне бути на м'ячі і проти неї завжди важко грати. Коли команда проводила матчі на стадіоні «Україна», уболівальники завжди були її 12-м гравцем. Нині там багато що змінилося, але дух, який завжди був притаманний «Карпатам», залишився з командою. Тому спаринг буде дуже цікавий!