Перейти до основного вмісту

Роман Бодня: «Хочу приносити «Буковині» максимум користі у кожному матчі»

У гостьовому поєдинку проти «Гірника-Спорт», в якому «Буковина» здобула перемогу з рахунком 3:2, одним з головних героїв зустрічі став Роман Бодня, який записав у свій актив результативну передачу та забитий м’яч. Після завершення матчу 22-річний півзахисник поділився враженнями від переможної гри «жовто-чорних» у Горішніх Плавнях.

- Романе, вітаємо з перемогою! Прокоментуй матч з «Гірником-Спорт».

- Поєдинок видався непростим. Мені здається, що ми могли трохи впевненіше зіграти та повинні були впевненіше перемагати. Але особисто я отримав величезне задоволення від перебігу подій на полі.

- Тобі вдалося відзначитися забитим м’ячем у ворота «Гірника-Спорт», а також віддати результативну передачу. Наскільки це для тебе важливо?

- Для мене це дуже важливо. В останніх поєдинках було не так багато ігрової практики, тому мене переповнювало бажання продемонструвати сьогодні хороший футбол та забити гол. Я дуже хотів відзначитися у цьому матчі.

- Чи було для тебе принципово вразити ворота своєї колишньої команди?

- Ні, таких думок не було. Для мене дуже важливо у кожному матчі приносити «Буковині» максимум користі і своєю грою, і результативними діями.

- Повітряні тривоги збивали ритм гри та заважали демонструвати свій футбол?

- Безумовно, так. Після завершення першої повітряної тривоги нам було важкувато увійти в ігровий ритм, але ми швидко пристосувалися та продовжили грати у свій футбол.

- Що можеш сказати про гру суперника?

- Вважаю, що «Гірник-Спорт» добре зіграв у цьому матчі. Вони створювали непогані моменти, а також змогли забити нам два м’ячі, хоч це і сталося через наші помилки.

- Можна сказати, що команда підходить до заключного матчу сезону з «Металургом» у хорошому настрої?

- Для нас дуже важливо перемогти в домашньому матчі, який ще й буде заключним у цьому сезоні. Впевнений, що ми потішимо всіх якісною грою. Запрошую всіх вболівальників на наступну домашню гру з «Металургом»! Нам потрібна ваша підтримка!