Перейти до основного вмісту

Владислав Хамелюк: «Кожен із нас має розібратися у собі»

Післяматчевий коментар пiвзахисника чернівецької «Буковини» Владислава Хамелюка після домашнього поєдинку проти «Кременя», у якому «жовто-чорні» поступилися з мiнiмальним рахунком 0:1.

- Владиславе, команда ретельно та відповідально готувалася до поєдинку з «Кременем». Проте сьогодні сталася поразка. Чого не вистачило команді для досягнення позитивного результату?

- Насамперед голів, реалізації своїх моментів. У футболі все досить просто: щоб перемогти, треба забити більше, ніж суперник.

– «Буковина» більшу частину ігрового часу діяла першим номером. Суперник встигав перекривати небезпечні зони?

- Не лише «Кремінь», а й решта суперників, думаю, вважають нас сильною командою. Тому всі якось підлаштовуються під нас. Проте вся справа саме в нас: незалежно від суперника, необхідно грати так, як ми вміємо.

- Якщо не секрет, про що команда розмовляла після матчу із уболівальниками?

- Як завжди, подякували їм. При цьому зараз своєю грою ми не заслуговуємо на ту підтримку, яку вони нам надають. Приємно було, що вони сказали, що все одно з нами і приходитимуть на кожен матч. Запитали навіть, чим ще можуть допомогти. Вони заслуговують на те, щоб ми перемагали.

- До закінчення чемпіонату ще два матчі. Чи зумієте відкинути накопичений негатив від низки невдалих матчів?

- Звісно, необхідно ці емоції залишити на задньому плані. Але головне – щоб кожен із нас розібрався у собі та постійно відчував свою відповідальність за результат. Неприпустимо двічі поспіль програвати вдома.